Ring oss på 55 21 44 50. Vi er tilgjengelige hele døgnet, hele uken.

Meny

Praktisk informasjon

Når et dødsfall oppstår vil det kunne reise seg mange spørsmål, problemstillinger og tanker. Hva skjer videre? Hvem arrangerer begravelsen, og hvordan gjøres det? Når kontakter man egentlig et begravelsesbyrå? Og hvem annonserer egentlig for dødsfallet, og hvor gjør man det?

Situasjonen kan virke ny, rar, trist og ukjent, og derfor kan det være vanskelig å vite hvordan man skal håndtere det. Noen foretrekker å påta seg mye ansvar rundt begravelsen, mens for andre kan det føles som en helt umulig oppgave. 

Hos Engen begravelseshjelp tilpasser vi oss dine ønsker og behov så du får gjort akkurat så mye eller lite du ønsker. Vår jobb er å gi trygg og god bistand så det praktiske går så smertefritt som mulig.

Kontakt oss for en uforpliktende prat rundt din situasjon på telefon 55 21 44 60