Ring oss på 55 21 44 50. Vi er tilgjengelige hele døgnet, hele uken.

Meny

Velkommen til Bergen & Omegn Begravelsesbyrå​

Velkommen til Bergen & Omegn Begravelsesbyrå​

Bergen & Omegn Begravelsehjelp er en tradisjonsrik familiebedrift som ble etablert i 1991 av Knut Helge Polden, som har over 35 års erfaring fra begravelsesbyrå. Knut Helge Poldens sønner Espen og Heine er også ansatt i byrået, og vi har med oss Tom Wilson, som har lang og god erfaring fra begravelsesbyrå. Du kan føle deg trygg i møte med våre erfarne konsulenter.

Ikke et tradisjonelt begravelsesbyrå
Vi har valgt å kalle oss begravelsehjelp i stedet for begravelsesbyrå. For oss det er viktig at du som pårørende selv får velge hvor involvert du vil være i det praktiske. Vi ønsker å understreke at det ikke nødvendigvis må være oss som utfører alle oppgavene, du kan selv medvirke i den grad du ønsker.

Medlem av Begravelsesbyråenes Forum Norge
Så tidlig som mulig ble vi medlem av BFN – Begravelsesbyråenes Forum Norge. Det betyr blant annet at vi har forpliktet oss til å følge BFN sin standard for god gravferdsskikk, og alle våre ansatte har gjennomført BFN sitt fagkurs for gravferdskonsulenter. Engen Begravelsesbyrå er medlem av Virke gravferd. Det betyr at vi er forpliktet på en høy standard og strenge etiske retningslinjer.

våre kontorer

Bergen & Omegn Begravelsehjelp har kontorer i Bergen sentrum (Engen) og på Sotra (ved Sartor).

KONTOR PÅ SOTRA/SARTOR

2. etg. på Shellstasjonen på Straume

Kontor i bergen sentrum

Teatergaten 20 på Engen