Ring oss på 55 21 44 50. Vi er tilgjengelige hele døgnet, hele uken.

Meny

Sorg

Sorg kan være en vanskelig følelse å håndtere. Noen kan oppleve det som sinne, mens andre et savn og takknemlighet.

Det vi ofte kan føle som et fellesskap er reaksjonen på endringen som har skjedd i livet. For de aller fleste har en form for en reaksjon, selv om reaksjonen kan utløses på ulike måter. 

Etter endt begravelse vil ofte omstendighetene roe seg, og sorgen har mulighet til å ta en del av hverdagen. Hva fikk man ikke sagt? Er det noe man ikke burde sagt? Hva fikk man ikke gjort? Spørsmålene og tankene kan være uendelige. I en slik vanskelig periode kan både venner, familie, kolleger eller naboer være en god støtte. 

To mennesker som holder rundt hverandre sett bakfra

Få hjelp til å takle sorgen
Uansett hva som føles rett for deg, kan både naboer, kolleger, venner og familie være en viktig og god støttespiller i sorgen. På helsenorge sine sider kan du leser mer om hvordan du kan håndtere sorgen